Basispakket 1

€ 129,50

  • Eenvoudig zonnepanelen schoonmaken tot op 6 meter hoogte

  • Eenvoudige reiniging van zonnepanelen

  • Ook geschikt voor het reinigen van ramen


Met dit basis pakket kunt u heel makkelijk tot 6 meter hoogte uw zonnepanelen volledig reinigen zonder deze te beschadigen. Dit Pakket bestaat uit een Solar telescoopsteel, Solarborstel, Waterslang en een Hoekadapter


Het schoonmaken van uw zonnepanelen is steeds belangrijker geworden. Vroeger bestond dit uit traditioneel inwassen, wissen en opwrijven. Hiermee konden goede resultaten worden behaald, maar tegenwoordig kan dit allemaal veel sneller. Nu hoef je het alleen maar eenmalig te schrobben en het spoelen gaat tegelijkertijd. Met de Solar telescoopsteel die zich in dit pakket bevindt kunt u zonnepanelen tot 6 meter hoogte eenvoudig onderhouden.

Voordat u begint met het reinigen van uw zonnepanelen moet u eerst een aantal stappen ondernemen. Als eerst moet u de tuinslang aansluiten op een kraan vervolgens sluit u de waterslang die zich in dit pakket bevindt aan op de tuinslang. De speciale waterslang in dit pakket verbindt zich met de Solarborstel die op zijn beurt weer moet worden verbonden met de Hoekadapter. Door middel van de hoekadapter kun je de Solar telescoopsteel verbinden met de Solarborstel. Het inkomende kraanwater gaat via de waterslang naar de Solarborstel en daar wordt het water door twee ingebouwde sproeiers op de zonnepanelen gespoten. Het is belangrijk om op het oppervlak van het paneel goed te schrobben. De speciaal ontworpen Solarborstel zorgt ervoor dat het gevoelige oppervlak van de zonnepanelen bij het schrobben niet wordt beschadigd. Om er zeker van te zijn dat u de zonnepanelen goed heeft gereinigd, spoel de panelen nog eenmaal na.

Bijkomend voordeel: ook kan dit pakket worden gebruikt voor het schoonmaken van uw ramen.

Het is belangrijk om uw zonnepanelen goed te onderhouden. Klik hier waarom dit van belang is.

Deze schoonmaakset bestaat uit (klik voor meer info):

  • Solar Telescoopsteel Aluminium 6 meter
  • Solarborstel 27 cm
  • Hoekadapter
  • Slang voor water geleidende Solar telescoopsteel