Plat dak pakket
De meest flexibele en ergonomische manier om zonnepanelen te reinigen, is om dit met een telescoopsteel te doen. Vooral wanneer de panelen verticaal geplaatst staan, is dit veel handiger. U hoeft niet op de zonnepanelen te leunen en voorkomt zo schade. Daarbij verdeelt het mopsysteem met de telescoopsteel de druk die u uitoefent, zodat die niet op één plek wordt geconcentreerd en zo schade wordt voorkomen. Klik hier voor het plat dak pakket.

Plat dak pakket plus+
Het best kunt u uw zonnepanelen reinigen met het plus+ pakket voor een plat dak. Met behulp van het Osmosewater Filtersysteem en de speciale Solarborstel verwijdert u al het vuil van de zonnepanelen, ook het vuil dat zich bevindt in de microscopisch kleine poriën. Kwalitatief gezien de beste methode om uw zonnepanelen te reinigen. Klik hier voor het plat dak pakket plus+.

Zonnepanelen op plat dak schoonmaken? Dat kan! Vertrouw daarvoor op een professionele schoonmaakfirma. Kom gratis in contact met experts actief in je regio via ons aanvraagformulier.

 

Schuin dak

zonnepanelen schuin dak schoonmaken

Voor het reinigen van zonnepanelen op een schuin dak zijn er een paar variabelen waar u rekening mee moet houden. Zoals:

  1. Hoe hoog bevindt de goot van uw woning zich?
  2. Wat is de hellingshoek van uw dak?
  3. Wat is de maximale hoogte waarop de zonnepanelen zich bevinden?
  4. Hoeveel ruimte heeft u beschikbaar aan de kant van de woning waar u zou moeten schoonmaken?

TIP: wil je zelf aan de slag met zonnepanelen op een schuin dak? Kies dan zeker voor een telescoopborstel eventueel in combinatie met een ladder. Zo kan je veilig bij de zonnepanelen. Klik hier voor alle pakketten voor een schuin dak.

Zonnepanelen op schuin dak schoonmaken? Vertrouw dan op de expertise van een professionele schoonmaakfirma? Vul dan ons contactformulier in.