Basispakket 3

€ 449,50

 • Eenvoudig zonnepanelen schoonmaken tot op 9 meter hoogte

 • 100% zuiver water door osmosewater filtersysteem

 • Grondige reiniging zonnepanelen

 • Ook geschikt voor reinigen van ramen


Met deze super deluxe schoonmaakset voor zonnepanelen krijgt u uw zonnepanelen volledig gereinigd zonder deze ook maar enkel te beschadigen. In dit pakket zit een Solarborstel, Solar Telescoopsteel, Solarborstel, Hoekadapter, Osmosewater filtersysteem die voor 100% zuiver water zorgt waardoor al het vuil van de zonnepanelen wordt weggenomen zonder het gebruik van chemicaliën. Bij dit pakket zit ook een extra steel verlenging waardoor je moeiteloos op 9 m hoogte je zonnepanelen kan schoonmaken.

Normaal gesproken als je je zonnepanelen gaat reinigen had je drie stappen om dit te doen eerst inwassen daarna wissen en als laatst opwrijven. Maar tegenwoordig kan dit veel makkelijker je hoeft namelijk de panelen maar een keer te schrobben om hetzelfde resultaat als voorheen te behalen. Dit doe je door het gebruik van het osmosewater filtersysteem, de Solar Telescoopstel, Solarborstel, hoekadapter, waterslang en een verlengde steel tot 9 meter. Hierdoor is het wissen en opwrijven niet meer van dienst en bent u veel sneller klaar zonder het gebruik van chemicaliën. En dus bent u zo 100% milieubewust bezig.

Voordat u kan beginnen met schoonmaken moet u uw tuinslang op het osmosewater filtersysteem aansluiten vervolgens sluit u de speciale waterslang die geleverd is bij dit pakket aan op het filtersysteem. Daarna kunt u de Solarborstel aansluiten op de speciale waterslang. De laatste stap is om de hoekadapter te monteren op de Solarborstel zodat vervolgens de Solar telescoopsteel kan worden aangebracht.

Het Kraanwater dat via het filter naar binnen gaat, wordt door een zak met hars geleid. Dit hars absorbeert allee opgeloste stoffen uit het water zodat er 100% zuiver kan worden geproduceerd. Het zuivere water dat is geproduceerd gaat via een speciale waterslang richting de Solarborstel. De Solarborstel zorgt door middel van twee sproeiers aan de onderkant dat het water op zonnepanelen terecht komt. De Solarborstel heeft speciaal ontworpen Solar-polyester-borstelharen die ervoor zorgen dat de panelen geen schade kunnen oplopen om het moment dat je aan het schrobben bent. Tijdens het schrobben komt er vuil vrij die door het hoog absorberende vermogen van het osmosewater filtersysteem gelijk wordt opgenomen. Daarnaast zorgt dit vermogen er ook voor dat het vuil uit de kleinste gaatjes wordt verwijderd. Nadat al het vuil is vrijgekomen, spoelt u alles nog een keer goed na zodat er alleen zuiver water achter blijft op de zonnepanelen. Het zuivere water verdampt volledig. Waardoor er geen strepen of afdrukken achter blijven op de zonnepanelen.

Op het moment dat het systeem veel water heeft gefilterd, neemt het absorberend vermogen van het hars af en moet het hars vervangen worden. Je krijgt hierbij hulp van de TDS-meter (total Dissolved Sollids) die geeft namelijk op een gegeven moment aan dat de hars aan vervanging toe is. Er zijn nu ook van die speciale harszakken verkrijgbaar waarbij u in een klap de zak uit het filtersysteem haalt en vervolgens een gloednieuwe zak terug kunt plaatsen zodat er weer 100% zuiver water kan worden geproduceerd.

Onderhoud aan uw zonnepanelen is erg belangrijk. Klik hier om te weten waarom.

Dit deluxe schoonmaakpakket voor zonnepanelen kan ook worden gebruikt om het glas van uw ramen volledig schoon te krijgen.

Deze schoonmaakset bestaat uit (klik hier voor meer info)

 • Osmosewater Filtersysteem inclusief harszak
 • Solar Telescoopsteel Aluminium 6 meter
 • Hoekadapter
 • Solarborstel 27 cm
 • Slang voor water geleidende Solar Telescoopsteel
 • Verlengde steel 9 meter

Specificaties

 • Gewicht: 14,8 KG
 • Maximale werkhoogte: 9 meter
 • Afmetingen: 33*34*216 cm